Brisk.net.pl

Koszyk (0)

Brisk.net.pl

Zaloguj

POLECAMY

 

 

 

Najchętniej kupowane

Ford Mondeo Mk5 (2014-2020)

Ford Mondeo Mk5 (2014-2020)

369,00
CITROEN C5 (2008-2017)

CITROEN C5 (2008-2017)

339,00
Ford S-MAX I (2006-2015)

Ford S-MAX I (2006-2015)

349,00
Ford Focus Mk3 (2010-2018)

Ford Focus Mk3 (2010-2018)

349,00
Ford Mondeo Mk4 (2007-2014)

Ford Mondeo Mk4 (2007-2014)

339,00

Opinie

Wyświetlono opinie od 1 do 8 (8 znalezionych)
Strona 1 z 1
Przejdź do strony

Mitsubishi Outlander III (2012-)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
bez_nick" 2020-09-21 16:41:19"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Dywaniki są naprawdę rewelacyjne. Są wykonane bardzo estetycznie i ochraniają samochód perfekcujnie. Jedyny minus jaki znalazłem to podwyzszenie przy pedale gazu powoduje, że nie można go w pełni wcisnąć do podłogi. Wystarczyło w miejscu styku pedału gazu z podłogą naciąć skalpelem i problem z głowy.

Ford Mondeo Mk5 (2014-2020)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (2 Opinie)
Tango" 2020-09-18 08:13:06"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Dywaniki do Forda mk5 super!!! - w 100% warte swojej ceny. Polecam kierowcą którzy nie lubią często odkurzać i mieć wilgoci z topniejącego śniegu. Szybki kontakt@ i przesyłka.

NISSAN JUKE

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Daniel" 2020-06-08 15:26:12"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Dywaniki bardzo dobrze dopasowane do wnętrza auta, ogólnie sprawiają dużo solidniejsze wrażenie, niż się spodziewałem patrząc na zdjęcia. Po zainstalowaniu w aucie wyglądają schludnie i estetycznie, łatwo się czyszczą. Nie potrafię ocenić trwałości, bo mam je niedługo.

Cena (w porównaniu z trochę podobnymi dywaniami WeatherTech - podobieństwo polega na idealnym dopasowaniu do kształtu podłogi, bo materiały są inne) jest bardzo atrakcyjna. Nie należy porównywać ceny z typowymi gumowymi dywanikami, bo to jednak jest zupełnie inny produkt.

Uważam, że był to bardzo dobry zakup.

TESLA Model 3 (2017-2019)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
T3 TESLA" 2020-03-18 07:07:23"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Idealnie dopasowane. Bardzo eleganckie.

Ford Mustang (2015-2019)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Igos" 2020-01-03 07:07:40"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Jestem świeżo po zamontowaniu mat i mogę je śmiało polecić !

Jeep Renegade

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Brygida" 2019-11-23 17:15:06"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Maty pasują idealnie, jakość wykonania bardzo dobra.

Toyota Auris II (2012-2018)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Edison" 2019-11-17 09:43:06"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Rewelacyjne dywaniki, doskonale wyprofilowane, wręcz idealnie. Jedyna uwaga to brak wycięcia na dźwigienkę klapki wlewu paliwa.

Suzuki SX4 S-Cross (2016-2019)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Adam70" 2019-03-27 16:33:25"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Najlepszy polski produkt na rynku, solidne wykonanie, polecam w 100 %
Wyświetlono opinie od 1 do 8 (8 znalezionych)
Strona 1 z 1
Przejdź do strony
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2020 Brisk.net.pl
powered by BILOO.pl