Brisk.net.pl

Koszyk (0)

Brisk.net.pl

Zaloguj

INFORMACJA

Szanowni Klienci, pragniemy poinformować, że od 05.04.2024 do 13.04.2024 jesteśmy na urlopie. Państwa zamówienia będą ponownie przyjmowane do niezwłocznej realizacji od 15 kwietnia.

Najchętniej kupowane

Ford Mondeo Mk5 (2014-2022)

Ford Mondeo Mk5 (2014-2022)

458,00
Ford Focus Mk3 (2010-2018)

Ford Focus Mk3 (2010-2018)

448,00
Ford S-MAX I (2006-2015)

Ford S-MAX I (2006-2015)

438,00
CITROEN C5 (2008-2017)

CITROEN C5 (2008-2017)

438,00
Ford Mondeo Mk4 (2007-2014)

Ford Mondeo Mk4 (2007-2014)

448,00

Opinie

Wyświetlono opinie od 1 do 10 (45 znalezionych)
Strona 1 z 5
Przejdź do strony

Volkswagen Passat B8 (2014-)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Remigiusz" 2024-04-14 19:11:23"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Dywaniki dopasowane swietnie swietnie spełniają swoja role w lecie i w zimę, materiały wysokiej jakosci, po czyszczeniu które trwa chwile. Wyglądają jak nowe jestem bardzo zadowolony.

Jeep Grand Cherokee IV (2010-2021)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Arek" 2023-10-16 21:37:43"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Dywaniki a w zasadzie maty są KAPITALNE!! Szczerze to nie spodziewałem się takiego pozytywnego zaskoczenia i ogromnego zadowolenia :) w rzeczywistości a szczególnie po założeniu w aucie wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach. Są bardzo estetyczne, eleganckie, wysokie, zakrywają boki, są bardzo dobrze dopasowane !!Gorąco POLECAM !! Jedyny minus to: Brak maty do bagażnika :) Proponuję producentowi wprowadzić do produkcji, dodać trochę podgumowanej powierzchni i będzie Rewelacja !! :) Zastanawiałem się nad matami typu Evamats ale teraz nie żałuję bo te moim zdaniem wyglądają lepiej :) a są tańsze o połowę (mając na uwadze maty Eva 3D)

Toyota RAV 4 V - gen. (2019-2023) Hybryda

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Rafal" 2023-10-09 13:01:12"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Maty są rewelacyjne. idealnie dopasowane, nie wydają żadnego zapachu. Super się czyszczą. Warte swojej ceny.
Dodatkowo ekspertowa przesyłka i świetny kontakt ze sprzedającym.

Toyota Avensis III T27 (2009-2018)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (2 Opinie)
Lidia" 2023-08-05 08:16:14"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Towar zgodny z opisem. Warty swojej ceny. Szybka wysylka. POLECAM!

KIA ProCeed (2018-2023)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (2 Opinie)
Michu" 2023-03-30 13:39:28"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
To moje 2gie z firmy Brisk- póki co chyba jedna z najlepszych opcji na rynku.

Toyota Corolla Cross

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (2 Opinie)
Toyota Corolla Cross" 2023-03-14 07:25:24"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Świetnie dopasowany produkt do wnęk pojazdu. Polecam każdemu szukającemu doskonałej jakości.

SUZUKI VITARA II (2015-2021)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Redline" 2022-12-07 13:39:56"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
super produkt, żałuję, że nie kupiłem go wczesniej

Seat Leon III (2012-)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
karol-bielany@o2.pl" 2022-11-29 12:54:19"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Dopasowanie super, materiał wygląda na bardzo trwały, bez zapachu gumy itp. Jak już miałbym się do czegoś przyczepić to za taką kwotę spodziewałem się produktu na najwyższym poziomie...a tutaj jedna metka ta najbardziej widoczna po między tylnymi pasażerami niesymetrycznie (nie na środku) przyszyta w dodatku nie równo...brakowało mi też do pełni szczęścia np. czerwonych nici obszycia...szczegóły ale one przy takiej kwocie powinny być dopracowane. Ogólnie polecam zakup i kupiłbym do następnego auta...pozdrawiam

MITSUBISHI ASX

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (2 Opinie)
grzesiekoksywie" 2022-11-19 15:24:30"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Super jakość, szybki czas dostawy, polecam serdecznie

SKODA KODIAQ wersja 7 - osobowa

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Mielmar" 2022-10-06 11:21:31"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Jest super - pasuje idealnie
Kodiaq RM2023 7os.
Wyświetlono opinie od 1 do 10 (45 znalezionych)
Strona 1 z 5
Przejdź do strony
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024 Brisk.net.pl
powered by BILOO.pl